Καλύτερη αθλήτρια μπάσκετ στο Βόλο η Εύη Κυριατζίδου-Συγχαρητήρια από τον Ολυμπιακό Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωσή της, «συγχαίρει την αθλήτρια της ομάδας γυναικών Εύη Κυριατζίδου για τη βράβευση
της,  μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της περιοχής, από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ,  ως καλύτερης αθλήτριας μπάσκετ της περιόδου 2015-16.




Η Διοικούσα Επιτροπή, η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος θα είμαστε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας , την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20.00, για να χειροκροτήσουμε την Εύη .

Η Εύη Κυριατζίδου κατάγεται από την Κοζάνη και ξεκίνησε στην ενασχόληση της με το μπάσκετ από τον Λασσάνης Κοζάνης. Στο Βόλο ήλθε  σχεδόν 10 χρόνια πριν για σπουδές παίζοντας στην Άρτεμις Βόλου και μετά από την απορρόφηση της από τον Ολυμπιακό Βόλου  αγωνίζεται στην ομάδα αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της. Παίζει στις θέσεις 3-4, ενώ εργάζεται ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο της πόλης. Φέτος είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας στην προσπάθεια που αυτή καταβάλει για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια