«Εσπασε το αήττητο» του ΕΟ Σταυρούπολης ο ΠΣ Ευκαρπίας

Νίκη γοήτρου πέτυχε ο ΠΣ Ευκαρπίας που επικράτησε στην έδρα του, του ΕΟ Σταυρούπολης αναγκάζοντάς τον στην πρώτη του ήττα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.







Το παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ξεκίνησε με τον ΕΟΣ να προηγείται με 0-8 και τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι με 33-27 στην ανάπαυλα. Στην τρίτη περίοδο το ματς έγινε ντέρμπι, ενώ στην τελευταία οι παίκτριες της Τάνιας Σταϊκοπούλου με φοβερή άμυνα πανηγύρισαν την επιτυχία.

Η νίκη αφιερώνεται στις Κατρακυλίδου και Μαλτέζου που ήταν άρρωστες (η πρώτη κάθισε στον πάγκο και βοήθησε εμψυχώνοντας τις συμπαίκτριές της) και στις κορασίδες του συλλόγου για την συμπαράσταση. 
Δεκάλεπτα: 12-19, 33-27, 37-35, 48-40
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Χατζησαββίδου
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Σταϊκοπούλου): Πετράκη 6, Πρωτογέρου, Παντελιάδου 15, Μπουκουβάλα , Κεσεσίδου 14, Κεντηρίδου, Κονδύλη 2, Πεχλιβανίδου 6, Καραβασίλη, Ανδριοπούλου, Αντικατζίδου 2, Κέκελη 3.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Δημητριάδου, Τσάνταλη, Πεχλιβανίδου, Κεσόγλου 8, Σαμαρά 9(2), Αντωνιάδου 7(1), Σταυρίδου 2, Μαγδαλιανίδου 8, Πλάτσα, Μυγδαλιά 6. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια