Φιλικά με τον ΠΑΟΚ για την Ακαδημία Αθλος-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Μεγάλες στιγμές για την Ακαδημία Αθλος που φιλοξενήθηκε με όλα τα τμήματα αγοριών της για φιλικούς αγώνες από τον ΠΑΟΚ στο PAOK SPORTS ARENA και στο κλειστό γήπεδο της θύρας 3 στη Τούμπα.






Πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια σε όλες τις ηλικίες με ωραίες φάσεις, δύναμη και πάθος για διάκριση από τους αθλητές και των δύο Ακαδημιών.

Άκρως εντυπωσιακή η παρουσία της Ακαδημίας τόσο όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που αγωνίστηκαν σε κάθε γκρουπ, όσο και στην άψογη ενδυματολογική εμφάνιση των ομάδων της αλλά και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Η Ακαδημία Άθλος ευχαριστεί πολύ την Ακαδημία του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία της, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υποδέχεται τον Άθλο, τον υπεύθυνο της Γιώργο Βαλαβανίδη και τον υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος του «Δικεφάλου» Νίκο Σταυρόπουλο.

Οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών ήδη σχεδιάζουν την επόμενη συνάντηση τους που αυτή τη φορά θα είναι στην Αλεξάνδρεια. Θα είναι η πρώτη φορά που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ θα επισκεφθεί για τουρνουά με πολλά τμήματα την πόλη.

Αύριο Κυριακή στο Δημαρχείο της πόλης μας στις 11.00, η Ακαδημία Άθλος θα κόψει τη πίτα του με επίσημο προσκεκλημένο για την αντίστοιχη εκδήλωση τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Βασιλειάδη.


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια