Πήρε και τη διαφορά ο Ολυμπιακός Βόλου-Αναμένεται καταγγελία για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα από τον Παναθλητικό Πειραματικό

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 70-60 του Παναθλητικού Πειραματικού καλύπτοντας και την διαφορά των έξι πόντων που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα.





Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν ότι συνέβησαν απίστευτα πράγματα  στο γήπεδο από φιλάθλους και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, τα οποία θα αναφέρουν σε ανακοίνωση που θα εκδώσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα των Συκεών μείωσε στο 26ο λεπτό σε 50-44, όμως με τρίποντο Ζήτη και γκολ φάουλ της Μπαλλά από ασίστ Ζήτη, η διαφορά πήγε πάλι στο +12.  

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα τα εξής: «Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, κινήθηκαν προς τον προπονητή της β΄ ομάδας και τον έπιασαν από το γιακά της μπλούζας. Εγινε επέμβαση της αστυνομίας».  

Δεκάλεπτα: 22-13, 41-27, 56-44, 70-60
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Παζώλης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 6, Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου 7, Αγαγιώτη 11(3), Σουλτάνη 18(1), Ντελή, Ζέρβα 14, Χούτα, Ζήτη 8(1), Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά 6.
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Συρόπουλος): Κωτούλα 14(1), Αναστασιάδου 20, Σταμούλη, Τόσκα, Καλομιτσίνη 1, Ζιώγα, Τσαμπούρη 15(1), Κοστανάκη, Μπαμπικέρ 2, Κουλουμπή 4, Γιαννούδη 4, Κοματσιούλη.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια