Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Καλαθοσφαιρικής Ανανέωσης

Από την επιτροπή της Καλαθοσφαιρικής Ανανέωσης που απαρτίζεται από τους Σωτήρη Γιαννόπουλο, Χρήστο Κουντουράκη, Βιβή Διαβολεμένου, Στέφανο Νικολαΐδη, Παύλο Γρηγοριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Καλαθοσφαιρικής Ανανέωσης με όλα τα μέλη της παρών και σε ρυθμούς εκλογών. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει μεγάλη αποδοχή από όλο τον κόσμο και καθημερινά έρχονται μαζί μας καινούργιοι άνθρωποι του μπάσκετ.

Φυσικά από διαφορετικές θέσεις που υπηρετούν το άθλημα (παράγοντες, παίκτες, προπονητές). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους είναι είδη μαζί μας -όσους μας ενημέρωσαν ότι θα μας συμπαρασταθούν και όσους μας βοηθούν δίχως να το γνωρίζουμε.

Η Καλαθοσφαιρική Ανανέωση συνεχίζει και θα είναι πάντα ανοικτή για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν για το καλό του μπάσκετ. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι είμαστε δίπλα στα σωματεία. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πρωταθλήματα και οι ενώσεις λειτουργούν πλέον χάρη σε αυτούς. Εμείς σαν Καλαθοσφαιρική Ανανέωση είμαστε αυτοί που θέλουμε να τους βοηθήσουμε για να συνεχίσουν να υπάρχουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια