Πήρε τη νίκη αλλά όχι τη διαφορά ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πετύχει στην έδρα του τη Σταυρούπολη η ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης, στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της μαχητικής ομάδας της Νέας Μεσήμβριας με 58-53.




Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλές επιλογές στην επίθεση και να παίρνουν διαφορές 5-8 πόντων. Η ομάδα της Μεσήμβριας με την καλύτερη άμυνα του ομίλου, έβγαλε ενέργεια και ενθουσιασμό με συνέπεια να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα. 

Παρά το νευρικό  ξεκίνημα και τη μεγάλη αστοχία του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα των γηπεδούχων με πολύ διάθεση στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση μπήκε στη θέση του οδηγού στο σκορ από τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου και ως το τέλος του αγώνα.

Οι αλλαγές στους αμυντικούς σχηματισμούς από man to man σε ζώνη, τα ριμπάουντ  και η βελτίωση στην επιθετική απόδοση των ψηλών «γύρισαν» το παιχνίδι στα μέτρα του γηπεδούχου, που ήταν ο τελικός νικητής. Η νίκη αυτή έφερε το Μέγα Αλέξανδρο μόνο του στην τρίτη θέση του ομίλου, ενώ οι αντίπαλοι κράτησαν τη διαφορά πόντων-σε περίπτωση ενδεχόμενης ισοβαθμίας- με την οποία νίκησαν στον πρώτο γύρο στην έδρα τους.

Δεκάλεπτα:  9-17, 29-30, 44-43, 58-53
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Κούσης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Αηδονίδης 19(1), Κυριαζίδης 14, Κώττης 10(1), Σάντης 9, Γεράκης 2, Πανταχός 2, Ορφανίδης 2, Κολογοσίδης , Τράκας, Καπνάς.

ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Τσελεμπής): Σαρίκου 15(1), Σταμόγλου 7(2), Χατζηευστρατίου 7, Αλμασίδης 6, Τζίβας 6, Χουρμουζιάδης 7(2), Μπρούσαλης 5, Χριστοφής, Χασαπίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια