«Περίπατος» στο ντέρμπι της Θεσσαλίας για τον Ολυμπιακό Βόλου-Καταγγέλλουν "τραμπουκισμούς" οι προπονήτριες της Ολύμπια Λάρισας

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση τους σε γεμάτο γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε της Ολύμπια Λάρισας με 69-51 και κάλυψε την διαφορά των επτά πόντων που ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.






Με σούπερ εμφάνιση από τη Ζέρβα και πολύ καλές τις Κυριατζίδου, Σουλτάνη, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από την αρχή με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων, η οποία δεν μειώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα έφθασε και το +21 στο 33ο λεπτό για να έρθει τελικό η εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Μαγνησίας.
Δεκάλεπτα: 23-8, 37-27, 53-35, 69-51
Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χρυσάφης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 19(1), Σαρακατσάνη 4, Γαλιατσάτου 6, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 16, Αρτεμισίου, Ντελή, Ζέρβα 17, Ζήτη 2, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά 5.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καπνιά-Κουτσουνούρη): Νταουντάκη, Δεληγιάννη 9, Κουτσουνούρη 11(1), Χαβαλέ 13(1), Ράπτη, Κυριτσάκα 7(1), Σουλιώτη 10(2), Καλίδη 1.

*Το προπονητικό δίδυμο της Ολύμπια Λάρισας Αρετή Καπνιά και Ασημίνα Κουτσουνούρη, κατήγγειλαν με δήλωσή του στο μπλογκ μετά το τέλος του αγώνα, επίθεση σε πατέρα και αδελφό της Αρετής Καπνιά από φιλάθλους, υβριστικά συνθήματα κατά της Ασημίνας Κουτσουνούρη και φραστική επίθεση και κίνηση για ξυλοδαρμό έξω από το γήπεδο του προπονητή των γηπεδούχων στους αδελφούς της Κουτσουνούρη. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση από την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια