Το βάρος στην τακτική «ρίχνουν» στην Εθνική Γυναικών

Στο φιλόξενο κλειστό «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας προπονήθηκε το  απόγευμα η Εθνική Γυναικών.  Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από τρεις μήνες επέστρεψε στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου το Σάββατο στις 17:00 (ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.








Οι αθλήτριες αρχικά μίλησαν στα τοπικά μέσα για τον αγώνα με τη Ρωσία και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση. Η τακτική σε άμυνα και επίθεση ήταν το βασικό κομμάτι που δούλεψαν οι διεθνείς με στόχο να μπορέσουν να χτυπήσουν τη Ρωσία στις όποιες αδυναμίες έχει. Πριν φύγει η ομάδα από το ξενοδοχείο για την προπόνηση οι παίκτριες παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από αγώνες της αντιπάλου. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε η Λολίτα Λύμουρα, η οποία ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

*Εισιτήρια του αγώνα οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται αύριο από το Δημαρχείο Χαλκίδας, από το θέατρο Παπαδημητρίου και το κλειστό «Τ.Καμπούρης». Το Σάββατο (20/2) εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στο γήπεδο από το πρωί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια