Βραβεύτηκαν Λυπηρίδης, Χρηστίδης και Βολιώτη στη βασιλόπιτα της ακαδημίας του Μαντουλίδη-Φωτορεπορτάζ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας της ακαδημίας του Μαντουλίδη.






Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του Δημοτικού Γιώργος Χατζόπουλος που αναφέρθηκε στα 22 χρόνια της Μandoulides Βasketball Αkademy (MBA) και τόνισε ότι ο αριθμός των αθλητών της ακαδημίας αυξάνεται συνεχώς. Αναφέρθηκε στη σύνδεση της παιδείας με τον αθλητισμό και στις διακρίσεις που έχουν οι ομάδες και οι παίκτες του Μαντουλίδη σε όλες τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Κεραμέας που ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι πρέπει να βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Ακόμη ανάφερε ότι περισσεύει το χαμόγελο τόσο στα γήπεδα όσο και στο σχολείο και αυτό δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται.

Ο επικεφαλής των προπονητών Δημήτρης Νικολαΐδης που ήταν ο επόμενος ομιλητής, ανέφερε πως είναι η τρίτη του θητεία στον σύλλογο και ότι η πρώτη ήταν το 1990 ως προπονητής του τμήματος μίνι. Ευχαρίστησε τους υπόλοιπους προπονητές για τη συνεργασία και έκλεισε με δύο αποφθέγματα γνωστών Αμερικανών τεχνικών.  
  
Οι βραβεύσεις ήταν το επόμενο βήμα με τον αθλητή του συλλόγου και μέλος της Εθνικής Εφήβων Βασίλη Χρηστίδη να παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από τον Μάκη Χασιώτη, την πρώην παίκτρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κατερίνα Βολιώτη να βραβεύεται από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Γιάννη Τσουμή, τον βετεράνο αθλητή του Αρη και της Εθνικής Βασίλη Λυπηρίδη από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη και την παιδική ομάδα του Πήγασου από τον ταμία της ΕΚΑΣΘ, Αρη Γραμμενίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και εκπρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη.  

Τέλος μοιράστηκαν πιτάκια σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και κόπηκε η μεγάλη πίτα, το φλουρί της οποίας έτυχε στον γιό του Βασίλη Λυπηρίδη, Αγγελο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ και πρόεδρος της ΕΠ Λάμπος Τάκης και ο διευθυντής του γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάρις Δικτσής.   










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια