Δουβίτσας: «Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα»

Στην δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν στην προπόνηση, καθώς τέσσερις αθλήτριες δεν προπονήθηκαν καθόλου μέχρι την Πέμπτη, στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική με τον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας.



Μάλιστα, ο τεχνικός της Νίκης, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα για να μεταβεί στην πρωτεύουσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευκαδίτη τεχνικού:

«Η χειρότερη εβδομάδα στα τέσσερα χρόνια που είμαι προπονητής της ομάδας, ήταν αυτή που μας πέρασε. Τέσσερις αθλήτριές μας, η Κρούκ, η Καμπουράκη, η Τζίλ και η Κανταρά δεν πήραν μέρος στις προπονήσεις μέχρι σήμερα και σα να μην έφτανε αυτό, το Σάββατο θα φύγουμε στις 8 το πρωί, για να μπορέσουμε να φτάσουμε κάποια στιγμή στην Αθήνα, καθώς η αναβολή που ζητήσαμε από την ΕΟΚ, λόγω μπλόκων, δεν έγινε δεκτή.

Όπως και να έχει, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το φαβορί στην αναμέτρηση είναι ο Πρωτέας Βούλας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας με Άρη Πετρούπολης και Κρόνο Αγίου Δημητρίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια