Αρχίζουν το Σαββατοκύριακο τα τουρνουά παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών και κοριτσιών-Ανακοίνωση με επισημάνσεις από την ΕΚΑΣΘ

Από την ΕΚΑΣΘ με την ευκαιρία της έναρξης των τουρνουά παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών και κοριτσιών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:











«H Ένωση μας πιστή στον αναπτυξιακό της ρόλο και στις αρχές της ότι το μπάσκετ ξεκινά από τις… τρυφερές ηλικίες, διοργανώνει και εφέτος τα τουρνουά παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών και κοριτσιών που αποτελεί μια από τις πρωτοπορίες της ΄Ενωσής μας πανελλαδικά.

Με την συμμετοχή σε αυτά, δίνουμε την δυνατότητα στους πολυάριθμους μικρούς αθλητές-τριες σωματείων μας, να χαρούν τον αθλητισμό, να διδαχθούν το αθλητικό πνεύμα και να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των σωματείων και η μεγάλη προσέλευση των παιδιών στο μπάσκετ, μας υποχρέωσε να δεχθούμε στα τουρνουά και την συμμετοχή σωματείων με δεύτερες ομάδες, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος και για τον λόγο αυτό, αυξήσαμε φέτος τον αριθμό των αγώνων που θα διεξαχθούν.

Με το σκεπτικό αυτό, καλούμε και όλους τους προπονητές και γονείς των παιδιών, να είναι αρωγοί στις προσπάθειές μας, προκειμένου να γίνουν όλοι οι αγώνες με αθλητικό πνεύμα και όχι αντιπαλότητες, αφού στα τουρνουά αυτά οι νικητές θα είναι όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Εμείς, από τη μεριά μας, πιστεύοντας ότι τα παιδιά αυτά αποτελούν το καλαθοσφαιρικό μέλλον, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια ν΄ αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Για τον λόγο αυτό, στους αγώνες των τουρνουά, θα παραβρίσκονται και οι τοπικοί, περιφερειακοί και ομοσπονδιακοί προπονητές, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να καταγράψουν τις επιδόσεις τους.    

Eυχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και στα παιδιά μας να χαρούν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα που αγαπήσανε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια