Θρήνος για τον Παναθλητικό Πειραματικό Συκεών και την Παναγιώτα Τσαμπούρη-Συλλυπητήρια και από τον Ολυμπιακό Βόλου

Η οικογένεια του Παναθλητικού-Πειραματικού Συκεών και η αρχηγός της ομάδας Παναγιώτα Τσαμπούρη θρηνούν την απώλεια της αδερφής της, Μαρίας η οποία «έφυγε» σήμερα από τη ζωή ύστερα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο. Το ΔΣ του συλλόγου των Συκεών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:









«Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλοι οι φίλοι του Παναθλητικού-Πειραματικού Συκέων θρηνούν τον άδικο χαμό της Μαρίας Τσαμπούρης, αδερφή της μεγάλης αρχηγού της γυναικείας ομάδας και προπονήτριας όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Παναγιώτας Τσαμπούρη. Σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου θα παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει αύριο, 12/2 στον Βόλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…»

Συλλυπητήρια και από τον Ολυμπιακό Βόλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της Μαρίας Τσαμπούρη εξέδωσε και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Σ' αυτή αναφέρει τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την πρώην αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου Παναγιώτα Τσαμπούρη και την οικογένεια της, για τον αδόκητο χαμό της αδελφής της Μαρίας, δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη, η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 37 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια