Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο Μουσείο της ΧΑΝΘ-Φωτορεπορτάζ

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον «χρυσοδάκτυλο» της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού,  τον παίκτη που συνδύασε το όνομα του με μεγάλες στιγμές  του Ελληνικού μπάσκετ φιλοξένησε το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ.








Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με αφορμή το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ήρθε στο Μουσείο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του Μηνά Τουκμενίδη, ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο και λίγο πριν φύγει έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών τις εντυπώσεις του. «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα που έχετε βρει από το παρελθόν. Να είστε καλά και να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη», έγραψε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως και τον Μηνά Τουκμενίδη τον οποίο μάλιστα παλαιότερα είχα  παίκτη στον ΒΑΟ, για την αποδοχή της πρόσκλησης. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την αξία του Δημήτρη, μιλούν τα επιτεύγματα του. Θα ήταν χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον ώστε να μιλήσει στα παιδιά των Ακαδημιών της ΧΑΝΘ. Ο Δημήτρης έχει προσφέρει ήδη στο Μουσείο μας μια φανέλα της Εθνικής όπως και τα αθλητικά υποδήματα ενώ δεσμεύθηκε να μας στείλει και ένα ζευγάρι από τα συλλεκτικά παπούτσια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν», είπε ο Γιωργής Μπουσβάρος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια