Γιορτή και πλήθος κόσμου στη βασιλόπιτα του Αχιλλέα Τριανδρίας-Φωτορεπορτάζ

Στο κατάμεστο γήπεδο της Τριανδρίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Αχιλλέα. Η γιορτή ξεκίνησε με τη παρουσίαση ενός νέου ομαδικού παιχνιδιού με την ονομασία «Basketdice» (μπάσκετ με ζάρια) δημιουργός του οποίου είναι ο Πάνος Μπαχάρογλου. Το παιχνίδι εγκαινίασε ο Γιώργος Βράγγας πετώντας την πρώτη ζαριά, όπως προβλέπουν οι κανόνες του.







Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μαθητών Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και Βικτωρίας Ποτούπνη για τις άριστες σχολικές επιδόσεις τους. Στο Νίκο Νικολαϊδη δόθηκε πλακέτα για την εισαγωγή του στην Κτηνιατρική σχολή του ΑΠ.Θ

Τιμήθηκαν οι προπονητές, Χρήστος Χατζόπουλος και Αγγελος Μπούμπας για τις επιτυχημένες πορείες του εφηβικού και παιδικού τμήματος αντίστοιχα τη χρονιά που μας πέρασε. Βραβεία πήραν και οι αρχηγοί των ομάδων αυτών, Βαγγέλης Βαρίτης και Θάνος Μουχτάρης. Τέλος, βραβεύτηκε ο Αλέξανδρος Πετρίδης για το πολυτιμότερο σουτ της χρονιάς που πέρασε και χάρισε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ στην ομάδα του εφηβικού. Ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Τέλος έδωσαν τις ευχές τους ο πρόεδρος Θωμάς Βασιλάκης και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Δημήτρης Πετρουλάκης που ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και την υπόσχεση οτι ο Αχιλλέας θα είναι από τους πρωτοπόρους όσον αφορά την αθλητική παιδεία και την σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών.

Eυχαριστούμε τον φωτογράφο Κώστα Καπλάνη για το υλικό.



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια