Πρόκριση με κάλυψη διαφοράς 17 πόντων για τους έφηβους του Μακεδονικού

Μεγάλη πρόκριση για την εφηβική ομάδα του Μακεδονικού που επικρατώντας με 70-40 του Απόλλων Καλαμαριάς στο κλειστό της Ευκαρπίας υπερκάλυψε την διαφορά των 17 πόντων του πρώτου παιχνιδιού (56-39).




Οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν στο παιχνίδι με πολύ πάθος και θέληση για την πρόκριση και κατάφεραν να δεχτούν μόνο τρεις πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και να σκοράρουν 21, καταφέρνοντας να πάρουν από πολύ νωρίς την πρόκριση στα χέρια τους.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο δεκάλεπτο άρχισαν να βρίσκουν κάποιες επιθετικές λύσεις όμως δεν ήταν αρκετό καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Ιωαννίδη συνέχισαν τον επιβλητικό ρυθμό τους με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 40-12.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Καλαμαριάς προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μειώσουν την διαφορά μέχρι και στους -20 διεκδικώντας μ’ αυτό τον τρόπο ξανά την πρόκριση εκμεταλλευόμενοι κυρίως την κούραση του  Μακεδονικού. Ένα επιθετικό ξέσπασμα, επανέφερε την διαφορά σε ασφαλή πλαίσια, με το τρίτο δεκάλεπτο τελικά να τελειώνει με σκορ 54-27. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Μακεδονικός κατάφερε να διαχειριστεί σκορ και κούραση και τελικά να φτάσει στην νίκη-πρόκριση.

Δεκάλεπτα: 21-3, 40-15, 54-30, 70-40
Διαιτητές: Τσανακτσίδης-Γαβρίδης
ΜΑΚΕΔΟNΙΚΟΣ (Ιωαννίδης): Καράκαρης 15, Τσιρωνάς 18(2), Λιώνης 2, Κομμάτας 13, Χατζηκίδης, Αστερίου 14, Μπουτζάνης, Νάστος 8, Μάνγκο, Μπίσμπος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κεσίδης): Χρήστου, Κηπουρός, Μικρός 12, Πράπας, Τσαματάνης, Χατζηπαναγιώτου, Κώνστας 7, Κυφωνίδης 15(3), Γκόρο, Παππάς 4, Κουλουρης, Παναγιωτιδης 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια