Η ΕΣΚΑΝΑ τίμησε το Μουσείo της ΧΑΝΘ

Μια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της χώρας, η ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής) τίμησε το Μουσείο της ΧΑΝΘ στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.






Το Μουσείο εκπροσώπησε ο Γιωργής Μπουσβάρος ο οποίος ευχαρίστησε το δ.σ. της ΕΣΚΑΝΑ για την πρωτοβουλία που ανέλαβε: «Τέτοιες βραβεύσεις μας δίνουν την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ που αναλάβαμε μέσω του Μουσείου μας. Ευχαριστούμε την ΕΣΚΑΝΑ και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες», δήλωσε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ. Στην λαμπρή τελετή παραβρέθηκαν γονείς αθλητές και αθλήτριες όλων των συλλόγων της Ένωσης που μάλιστα συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. Τιμήθηκαν οι δήμαρχοι Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και οι Μιχάλης Υδραίος, Αγης Καραμολέγκος , Νίκος Τσοσκούνογλου , Μελέτης Ρίγος. Επίσης τιμήθηκαν οι διεθνείς αθλητές των Εθνικών ομάδων από τα τμήματα υποδομών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια