«Περίπατος» στο ντέρμπι και πρωτιά για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Εκκενώθηκε το γήπεδο λόγω επεισοδίων μεταξύ φιλάθλων

Το παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου της Γ1 ΕΚΑΣΘ Ανδρών, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και Ελλάνιου Δία τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων με το επιβλητικό 76-54.










Σ΄ ένα κατάμεστο γήπεδο με οπαδούς των δύο ομάδων το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του ΑΟΚ να θέλουν να επιβάλουν από την αρχή το παιχνίδι τους με την ασφυχτική άμυνά τους στους αντιπάλους, κάτι που το κατάφεραν τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 20-11.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν επιβάλει πλήρως το παιχνίδι τους χωρίς να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν και να πάνε στα αποδυτήρια στο πρώτο ημίχρονο με το εις βάρος τους σκορ 39-23.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του «Αγίου» κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς κάνοντας το ντέρμπι περίπατο με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 61-36.Με την ίδια διάθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν πειθαρχημένα και με πάθος διευρύνοντας την διαφορά βάζοντας τέλος στο παιχνίδι με το ευρύ τελικό 76-54.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι 3,47¨πρίν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το παιχνίδι διακόπηκε μετά από συμπλοκή των οπαδών των δύο ομάδων. Μετά από δεκάλεπτη διακοπή και με την συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας εκκενώθηκε το γήπεδο και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά.

Οι παίκτες του ΑΟΚ, οι παράγοντες και ο κόουτς Γουναρίδης αφιερώνουν την μεγάλη  νίκη τους αυτή στον συμπαίκτη τους Παπαγκιντζίδη γιατί η γυναίκα του έφερε στην ζωή σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η διοίκηση παίκτες και προπονητής του ευχήθηκαν να είναι γερό και καλότυχο.

Δεκάλεπτα: 20-11 ,39-23,61-36 ,76-54
Διαιτητές: Δαμίγος-Πραττός
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γουναρίδης): Πετρίδης 9(1), Ηλιάδης 9(1), Αναγνωστίδης, Παπαγκιντζίδης 5(1), Παυλίδης 17(1), Φωτακίδης, Τσιτσινάκης 3, Μπαχτσεβάνης, Χριστάνης 4, Σαλανίδης 12(2), Κουρουτζίδης 13(1), Σωτηράκογλου 4.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥΣ (Σαμαλίδης): Δεληγιάννης 6, Κουρκουνάσιος 8, Σαρακατσάνος 10(2), Σούγαρης 10, Ασημακίδης 8(2), Μαγκιόγλου 3(1), Σαλαπασίδης 2, Τολιόπουλος 5(1), Παμπούρης 2, Καλτσίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια