Πετυχημένη η κοπή βασιλόπιτας του Πρωτέα Ελυθερίου Κορδελιού-Φωτοτεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα σήμερα το μεσημέρι στο γεμάτο από αθλητές και γονείς κλειστό του Κορδελιού.








Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευοσμου κ. Σούλας, οι αντιδήμαρχοι κκ. Γαλατάς, Χρήστου και Γουσιος, η πρόεδρος κοινότητας Κορδελιού κ. Πασχαλιδου και η πρόεδρος δημοτικού συμβούλιου κ. Δημητρίου.

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας τελέσαν από κοινού ο δήμαρχος κ.Σουλας με τον πάτερ Αθηναγόρα. Το φλουρί έτυχε στον κόουτς Αποστόλου Γιώργο.

Η νέα διοίκηση βράβευσε για την πρόσφορα τους στο σύλλογο τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γουματζιδη Γεώργιο, τους αδελφούς Ιωαννίδη Γεώργιο και Απόστολο και την εταιρία τους EUROAGRO, τον φυσικοθεραπευτή Βαλαβανη Πασχάλη, τον κ.Πετριδη Παναγιώτη και τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ κ.Κατσιανη Αλέκο.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν με κλήρωση αθλητικά υποδήματα και t-shirts. Η νέα διοίκηση θέλει τέλος να ευχαριστήσει το Γραφείο Αθλητισμού του δήμου Κορδελιού-Ευοσμου καθώς και όλους όσους παρευρέθησαν στη σημερινή εκδήλωση.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια