ΠΚ Νεάπολης: «Σ’ ευχαριστούμε, Νίκο Κούβελα»

Τι κι αν έχει παίξει εκατοντάδες αγώνες στην Α1 με τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ, το Μακεδονικό,, τι κι αν έχει αναδειχθεί κορυφαίος αθλητής αγωνιστικής, τι κι αν έχει φτάσει τα 42 του χρόνια...











Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΚ Νεάπολης, «ο Νίκος Κούβελας συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα μπάσκετ, αγωνιστικότητας και ήθους σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους αλλά και στα νέα παιδιά που έχουν όρεξη να ακολουθήσουν έστω και ως ένα σημείο την μεγάλη καριέρα του Νίκου.

Χθες έλαχε στον Νίκο Χριστοδούλου, ένα 16χρονο αθλητή μας να κάνει το φροντιστήριο του δίπλα στον μεγάλο αθλητή. Πιστεύουμε πως ο Κούβελας του δίδαξε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν του χαρίστηκε, δεν του έδωσε λύσεις, τον έπαιξε όπως έπαιζε στο παρελθόν τους μεγάλους αντιπάλους που αντιμετώπιζε.

Πραγματικά το καλύτερο φροντιστήριο για ένα νέο παιδί. Μακάρι αυτό να γίνει βίωμα του, να βοηθήσει τον αθλητή μας στην εξέλιξη του, τέτοιες ευκαιρίες δε μπορεί να έχει ο καθένας. Να δίνει μάχες με κορυφαίους αθλητές του παρελθόντος και πολλές από αυτές να τις κερδίζει.

Σε ευχαριστούμε Νίκο Κούβελα για την προσφορά σου στο Θεσσαλονικιώτικο μπάσκετ και σε ευχαριστούμε που επέλεξες φέτος να είσαι αντίπαλος μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια