Δεν έβγαλε δελτίο στη Λευκάδα η Κουφογιάννη

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Νίκη Λευκάδας για την έκδοση δελτίου στην Ηρώ Κουφογιάννη τελικά δε μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα και η Θεσσαλονικιά σέντερ οριστικά δεν μπορεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος.







Η ΕΟΚ στηρίχτηκε  σε διάταξη μετεγγραφών του καλοκαιριού που απαγορεύει σε αθλήτρια που έχει μεταβεί σε ομάδα του εξωτερικού ως μετεγγραφή (σαν τέτοια λογίζεται και αυτή της Κουφογιάννη στην Ιταλική Καστέλ Καρουγκάτε ) να κάνει μετεγγραφή σε ελληνικό σωματείο στην ίδια σεζόν.

Η Κουφογιάννη δεν αγωνίστηκε ούτε την Κυριακή στην Γλυφάδα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα δυσμενής για την Νίκη που με τραυματία την Ισκίογλου και με τις δύο ξένες να μην είναι σέντερ (Κρουκ και Γκιλ) έχει πρόβλημα στο ζωγραφιστό με πολύ λιγοστές λύσεις αλλά θα πορευτεί έτσι ως το τέλος.

Παράλληλα σε μια δύσκολη περίοδο χρονικά και η Κουφογιάννη κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα αφού στην Ευρώπη που είναι πλέον η μόνη της διέξοδος μια πιθανή εξεύρεση λύσης είναι αρκετά σύνθετη υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια