Μεγάλο «διπλό» για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης επί της δεύτερης  στη βαθμολογία ομάδας του ΓΣ Μενεμένης με 53-65. Η αναμέτρηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον  σε όλη τη διάρκειά της, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν να κλείσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν  στην αρχή το 0-10, όμως οι παίκτες της Μενεμένης ανέκαμψαν γρήγορα και πήραν τα ηνία στο σκορ ως τα μέσα της τρίτης περιόδου, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους. Η επιλογή στην άμυνα ζώνης των τελικών νικητών, «γύρισε» το παιχνίδι καθώς έβγαλαν ενέργεια, πήραν τα ριμπάουντ και βρήκαν ρυθμό στην επίθεση.

Ο ΓΣ Μενεμένης γύρισε σωστά την μπάλα, έπαιξε με τους ψηλούς, αλλά δεν πήρε σκορ από την περιφέρεια, σε αντίθεση με την ομάδα της Ηλιούπολης η οποία αξιοποίησε με τον καλλίτερο τρόπο τις δυνατότητες όλων των παικτών που αγωνίστηκαν και την οδήγησαν στη δίκαιη επικράτηση.

Δεκάλεπτα: 19-14, 31-28, 41-45, 53-65
Διαιτητές: Μιμηκόπουλος-Καμηλάρης
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  (Σάββα): Ιωαννίδης 11,Τσαρδούλιας 10,Χατζής  8(1),Σιδερίδης  6(1), Λιακόπουλος 6, Χαλκίδης  4, Δημητριάδης 4, Κουγιουμτζίδης  3, Σάββας  1, Βεζιρτζής, Κουκλοτίδης.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κυριαζίδης  17(2),  Κώττης  15(3), Σάντης  11, Κολογοσίδης  9 (1), Γεράκης  9, Τράκας 2, Πανταχός 2, Καρατζίβας, Μοσκόφογλου, Αηδονίδης, Ορφανίδης, Καραντάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια