Τι δήλωσαν οι τέσσερις προπονητές του 31ου Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων του Κολινδρού

Ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και το επίπεδο των παικτριών δήλωσαν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων του 31ου Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων που άρχισε σήμερα στον Κολινδρό. Να τι μας είπαν:










Η Ζοζεφίνα Κάτρά  τόνισε: «Το τουρνουά είναι ένας τόπος συνάντησης επιλέκτων παικτριών από όλη την Ελλάδα με στόχο να γίνει μια βολιδοσκόπηση για το αθλητικό και μπασκετικό επίπεδο των κορασίδων μας. Το δείγμα από την πρώτη μέρα του ήταν θετικό. Το κορίτσια δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες εξέλιξης, αλλά χρειάζονται προπόνηση και να συνεχίζουν να δουλεύουν με όρεξη και πάθος».

Η Ιωάννα Κουτρογιάννου ανέφερε τα εξής: «Παρακολουθώντας την πρώτη κιόλας μέρα του 31ου Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων, διαπιστώνω ότι το επίπεδο των αθλητριών είναι στην πλειοψηφία του αρκετά υψηλό και επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν αρκετά ταλέντα σε αυτές τις ηλικίες που με σωστή και συνεχή δουλειά αλλά και παρακολούθηση θα μπορέσουν να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες με επιτυχία».

Ο Σπύρος Καρλαύτης δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκαν την πρόταση από την ομοσπονδία να συμμετέχω στο τουρνουά. Πιστεύω ότι είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει το ταλέντο πολλών κοριτσιών που θαυμάζουμε μετά από χρόνια να βρίσκονται στις Εθνικές και να αγωνίζονται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ που παρά την κρίση, συνεχίζει να διοργανώνει αυτό το τουρνουά».


Τέλος ο Αλέξης Χριστοδούλου είπε: «Το τουρνουά αποτελεί μία σημαντική εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια από όλη την Ελλάδα να αγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Η εμπειρία για όλες τις αθλήτριες είναι ουσιαστική. Με πρώτη ματιά διακρίνω 10-12 που έχουν προοπτικές εξέλιξης. Τέλος το οργανωτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια