2 Οκτ 2015

Τα φύλλα αγώνα, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα φύλλα αγώνα, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μεταγραφή έκπληξη του Πορφυριάκου με Χρίστογλου

Με τα χρώματα του Πορφυριακού θα αγωνίζεται φέτος ο Βασίλης Χρίστογλου (19, 2,03).

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΚΑΣΘ από Κυριακή έως και Πέμπτη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΚΑΣΘ οι διαιτητές των αγώνων της από Κυριακή έως και Πέμπτη που είναι οι εξής:

Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας της GBA-Αργοναύτης

Από την GBA-Αργοναύτης, ανακοινώθηκε ότι σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής Ανδρών (2015-2016).

Ανετη επικράτηση για τη μικτή αγοριών της ΕΚΑΣΘ

Εχοντας μεγάλο προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η μικτή αγοριών της ΕΚΑΣΘ επιβλήθηκε με 40-74 των παίδων του Ηρακλή.

Δεύτερη επιτυχία για την ΡΒΑ

Νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική για την ΡΒΑ απέναντι στους Ιππότες Χαριλάου με τελικό σκορ 60-55.

Πέντε «μικρότεροι» στο πρωτάθλημα νέων της ΕΚΑΣΘ

Την τροποποίηση της γενικής προκήρυξής της ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΘ. Συγκεκριμένα το άρθρο 5, παράγραφος 6, που αφορά στους δικαιούμενους συμμετοχής αθλητές στο πρωτάθλημα Κ 20 αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, τροποποιείται ως εξής:

Γεύμα για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Η σκληρή προετοιμασία για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά, αλλά και τους δύο αγώνες κυπέλλου που έδωσε, τέσταρε τις δυνάμεις της και έκανε μια εκτίμηση του αρχικού επίπεδου ετοιμότητας της.

Τι δήλωσαν Χατζηϊωάννου και Τοπούζης για τον αγώνα του Πιερικού Αρχέλαου με τους Τιτάνες Παλαμά

Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, στις 17:00 τους Τιτάνες Παλαμά στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

Ανακοίνωση για τη διαιτησία αγώνων ομάδων εθνικών κατηγοριών

Από την ΚΕΔ/ΕΟΚ υφιστάται η προσοχή προς τους διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών, ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό Διαιτησίας (αρ. 4), οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να ΜΗΝ αναλαμβάνουν τη διαιτησία αγώνα, επίσημου ή φιλικού, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες εθνικών κατηγοριών, αν δεν έχουν οριστεί προς τούτο από την αρμόδια ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Δεν κατεβαίνει ο ΟΦΗ στην Λευκάδα-Αλλαγή ώρας έναρξης στο Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς για την Α2 γυναικών-Αλλαγές ημερών έναρξης σε αγώνες Α2 και Β΄ εθνικής ανδρών λόγο Παγκόσμιων Στρατιωτικών αγώνων


Από την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΟΦ Ηρακλείου στον αγώνα ΑΕ Δόξα Λευκάδας – ΟΦΗ, της 03/10/2015 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕ Δόξα Λευκάδας με σκορ 20-0.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών

Το κύπελλο Ελλάδας ανδρών συνεχίζεται την Τετάρτη και Πέμπτη με τους προημιτελικούς, οι οποίοι θα μεταδοθούν από τα κανάλια NovaSports. Το πρόγραμμα:

Το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ-Οι βαθμολογίες της Β΄ ανδρών

Η δεύτερη αγωνιστική στη Β΄ ανδρών ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ που είναι: