23 Φεβ 2015

Οι όμιλοι του τουρνουά μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΘ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Οι όμιλοι του τουρνουά παγκορασίδων της ΕΚΑΣΘ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Οι όμιλοι του τουρνουά παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

«Περίπατος» στο ντέρμπι των Συκεών για τους παίδες του ΒΑΟ

Πολύ καλύτεροι στην επανάληψη οι παίδες του ΒΑΟ επικράτησαν εκτός έδρας στο ντέρμπι των Συκεών επί της Σχολής ΗΟΟΡ με 58-87.

Οι πρώτες σε πόντους νεάνιδες που έχουν σκοράρει στα πρωταθλήματα γυναικών και νεανίδων-Τριάδα του Ηρακλή στην κορυφή

Την πρωτότυπη στατιστική κατηγορία συνεχίζει σήμερα το μπλογκ που παρουσιάζει τις πρώτες σε πόντους νεάνιδες που έχουν σκοράρει στα πρωταθλήματα γυναικών και νεανίδων και είναι οι εξής:

Βήμα οκτάδας για τους εφήβους του Ερμή Λαγκαδά

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του πρωταθλήματος για τους εφήβους του Ερμή Λαγκαδά που επικράτησαν στα Πεύκα των Μαχητών Δόξας με 51-58.

Οι δέκα πρώτες σκόρερς και «μπόμπερς» στην Ιστορία της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών-Εξακολουθούν να προηγούνται Τσαλοπούλου και Γεωργιάδου της Θέρμης

Την στατιστική ενότητα που δημοσίευσε τις προηγούμενες εβδομάδες επαναλαμβάνει σήμερα το μπλογκ καθώς αναφέρει τις πρώτες σκόρερς και «μπόμπερς» στην Ιστορία της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών (από τότε που καθιερώθηκε το τρίποντο στα 6.75) που είναι οι εξής:

Ο Νίκος Χασόπουλος μιλά στο μπλογκ για την σχέση του ΑΣ Αρης με την ΚΑΕ, τα σχέδια για το μέλλον και την πορεία των τμημάτων υποδομής-Αποκλειστική συνέντευξη

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται τους τελευταίους μήνες στην υποδομή του Αρη, καθώς φαίνεται ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Το μπλογκ μίλησε με τον Νίκο Χασόπουλο, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αναμόρφωσης όλων των τμημάτων, ο οποίος μας ανέλυσε τις σχέσεις του ΑΣ με την ΚΑΕ, τα σχέδιά του για το μέλλον, αλλά και τη μέχρι στιγμής πορεία των τμημάτων εφήβων και παίδων. Να τι μας είπε: