Στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Μεγάλη νίκη πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που επικράτησε στην Κω του Ιπποκράτη με 48-50.






Ο «Δικέφαλος» που άρχισε περίφημα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακός επιθετικά αλλά είχε την Ρέντμον στο τέταρτο δεκάλεπτο να σκοράρει και να οδηγεί την ομάδα της στην πρόκριση.

Όπως γράφει το www.giafkasports.gr με την Τελίδου να πετυχαίνει 11 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο με τρία τρίποντα ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ κατάφερε να μπει πιο δυνατά στο ματς και να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-23.

Ο Ιπποκράτης Kos Hotel δυσκολευόταν αρκετά στο σκοράρισμα, έχοντας και πάρα πολλά χαμένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις και οι φιλοξενούμενες κατάφεραν παίρνοντας πόντους από Σταυρίδου (κυρίως) και Ρέντμον, Κλέμονς να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 24-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιπποκράτης προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο πιεστικός στην άμυνα του και με τις Κάμπελ και Σίντι να έχουν αναλάβει το σκοράρισμα φαινόταν ότι μπορεί να χτυπήσει το ματς , με τον ΠΑΟΚ να φτάνει πολύ δύσκολα στο καλάθι (35-42).

Με πολύ πάθος στην άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση ο Ιπποκράτης κατάφερε στο 34’ να πάει το ματς στην ισοπαλία (44-44) και στην συνέχεια με πόντους από Κάμπελ και Σβύνου να κάνει το 48-45. Απ’ την ΠΑΟΚ σκόραρε μόνο η Ρέντμον που ουσιαστικά πήρε το  ματς μόνη της. Με εύστοχο τρίποντο έκανε το 48-48 και οι γηπεδούχες ένα λεπτό πριν το τέλος έκαναν λάθος στην επαναφορά με την Ρέντμον στον αιφνιδιασμό να κάνει το 48-50.

Δεκάλεπτα: 16-23, 24-34, 35-42, 48-50
Διαιτητές: Γρίβα-Γιακείμη
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ KOS HOTEL (Παπούλης): Κασάπογλου 7, Σίντι 14 (2), Κάμπελ 18, Γούναρη 6, Δρεττάκη, Σβύνου 3, Καλυμνιοναρή, Πατμίου.
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Κυρατζή 3, Τελίδου 13 (2), Ρέντμον 19 (1), Σπανίδου 2, Σταυρίδου 11 (1), Κατωπόδη, Ταρπάγκου, Κλέμονς, Διαμαντίδου, Κοντογεώργου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια