Βραβεύουν τον Παπαθεοδώρου και τους… χρυσούς εφήβους ο ΓΣ Λάρισας και η ΕΣΚΑΘ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στον αγώνα του ΓΣ Λάρισας με τον Πολύγυρο, θα παρευρεθεί το γήπεδο, ο ομοσπονδιακός προπονητής Εφήβων Ηλίας Παπαθεοδώρου.Η διοίκηση του «Γυμναστικού» θα τιμήσει τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή για την τεράστια επιτυχία φέτος τον Σεπτέμβρη, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.

Ο κ. Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1975 στην Αθήνα. Έπαιξε μπάσκετ στον Αθηναϊκό, στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες του Αθηναϊκού (μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) από το 1995, ενώ το 2001 ανέλαβε βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Το 2002 πανηγύρισε την πρώτη άνοδο ως προπονητής του Λαρισαϊκού, οδηγώντας την ομάδα στη Β’ ΕΣΚΑ και από εκεί στην Α’. Το 2004 το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Μαρκόπουλο, με την ομάδα να ανεβαίνει από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ. Το 2007 συμφώνησε με την ΑΕ Ν. Κηφισιάς, με την ομάδα να ανεβαίνει από τη Β’ ΕΣΚΑ, ως την Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Επιπλέον, η διοίκηση του Γ.Σ.Λ. θα βραβεύσει τη χρυσή ομάδα των Εφήβων, μέσω της ΕΟΚ και του αντιπροσώπου της στη Θεσσαλία και προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια