Η ανασκόπηση του πρώτου γύρου για τα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου

Σε ανασκόπηση του πρώτου γύρου της Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών προχώρησαν τα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου στην οποία αναφέρουν τα εξής:











«Ο σύλλογος είχε ήττες από ομάδες πάρα πολύ καλές όπως η Δόξα Ασσήρου, ο Εθνικός Σοχου και το ΙCBS. Ομάδες που εκτός του ICBS που μηδενίστηκε δύο φορές και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν και στην Γ1.

Αρκετές ήττες που προήλθαν από ομάδες με τις οποίες αγωνιστήκαμε με πάρα πολλές απουσίες βασικών μας παιχτών όπως την τελευταία ήττα από τον Εθνικό Ελευθερίου-Κορδελιού, Αγιο Γεώργιο Ασπροβάλτας, Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, Τερψιθέα.

Ήττες που εκτός από τις απουσίες ήρθαν και με την βοήθεια της κάκιστης διαιτησίας, όπως με τον Ίκαρο Συκεών και μερικές νίκες που άλλες ήρθαν εύκολα όπως με την ομάδα των Μετεωριτών και του Λαχανά και άλλες δύσκολα όπως με τον Αστέρα Κουκλουτζά και το Μακεδονικό Λητής. Έτσι τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με έξι νίκες και επτά ήττες.

Για το δεύτερο γύρο ελπίζουμε να είμαστε υγιείς πάνω απ' όλα για να μην λείπει κανένας μας και έτσι στον δεύτερο χρόνο παρουσίας μας να μπορέσουμε αξιοπρεπέστατα να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε στην  πρώτη πεντάδα».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια