Σε γιορτινή ατμόσφαιρα τα φιλικά των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αχιλλέα Τριανδρίας- Στο Πανόραμα τα κορίτσια-Φωτορεπορτάζ

Χριστουγεννιάτικο κλίμα είχαν τα σημερινά φιλικά των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αχιλλέα Τριανδρίας αφού οι αθλητές φορούσαν χριστουγεννιάτικα σκουφάκια.






Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, «παίξαμε, χαρήκαμε ιδρώσαμε τα σκουφάκια μας και στο τέλος κερδίσαμε. Όχι στο σκορ, αυτά είναι για άλλους, κερδίσαμε το χαμόγελο των παιδιών μας την ευχαρίστηση τους για το παιχνίδι και το χειροκρότημα μια γεμάτης κερκίδας από γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αχιλλέα Τριανδρίας για την φιλοξενία και προσωπικά τον Πάνο Μπαχάρογλου γιατί τέτοιες μέρες για μας είναι γιορτή, γιατί εμείς βλέπουμε το μπάσκετ αλλιώς. Καλές γιορτές σε όλους».

Στο Πανόραμα τα κορίτσια

Φιλικό σήμερα και για την ακαδημία των κοριτσιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Πανόραμα με τους τοπικούς Champions. Οι «Πόντιοι» ευχαριστούν τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και προσωπικά τον υπεύθυνό τους Θωμά Λαζάρου.























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια