Τρελές καταστάσεις με τους διαιτητές στο Νέο Ρύσιο

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν στο Νέο Ρύσιο στο παιχνίδι νεανίδων της Αναγέννησης και της ΑΕ Πυλαίας, το οποίο ολοκληρώθηκε με καθαρή επικράτηση των γηπεδούχων (75-55).







Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι στην τρίτη περίοδο δόθηκε φάουλ σε βάρος τους ενώ ο αγώνας είχε διακοπεί και το φάουλ δεν έγινε ποτέ. Σε διαμαρτυρία του εφόρου τους δόθηκε και τεχνική ποινή. Από την Αναγέννηση μας τόνισαν ότι η παίκτρια που είχε δικαίωμα να εκτελέσει βολές τις έβαλε και εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτή αλλά άλλη. Έτσι ακυρώθηκαν οι βολές και σούταρε η σωστή παίκτρια.  Η ΑΕ Πυλαίας υπέβαλε ένσταση, οι διαιτητές απάντησαν σε αυτή, η γραμματεία είχε άλλη γνώμη και ξανασυντάχθηκε το φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να φύγουν από το γήπεδο στις 01:25, δηλαδή δύο ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Δεκάλεπτα: 20-11, 34-30, 52-35, 75-55
Διαιτητές: Σπυριάδης-Κούτσαρης Α.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ (Σταυρίδου): Σίσκου 11(3), Τσακάλου, Φίλιου 2, Φωτιάδου, Ρέπα 24(1), Κουλαρτσά 21, Καραγιάννη Α. 6, Παντελίδου, Ρούσσου, Λουμιτσιάνη 3, Πόνα 8, Καραγιαννάκη.
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου): Βλαμίδου 4, Γρηγοριάδου 23(1), Βούλγαρη 15(1), Αραμπατζή 4, Θεοδώρου 7, Αμπατζίδου, Χαλκιά, Μπαρζά, Λιάτσα 2. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια