Πρώτη επιτυχία για τον ΑΣΚ Τούμπας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες κοντά στο σκορ, αλλά μετά το 15ο λεπτό ο ΑΣΚ Τούμπας πήρε διαφορά δέκα πόντων. Στην τρίτη περίοδο ανέβηκε στους τριάντα πόντους και έμεινε μέχρι το τέλος.







Η καλή άμυνα και η θέληση για την πρώτη νίκη, οδήγησε στην επικράτηση επί της έμπειρης ομάδας του Αισχύλου.
Δεκάλεπτα: 17-19, 47-34, 74-45, 93-60
Διαιτητές: Μοστρούς-Τσαλκιτζής Αρ.
ΑΣΚ ΤΟΥΜΠΑΣ (Αγγελίδης Ν.): Καρυπίδης 5(1), Μπαντιάς 16(4), Μπαλτάς Γ. 16(2), Τσότσης 21(1), Αμανατίδης 18(2), Βουρλιώτης 2, Γκουτζαμάνης 8, Μπαλτάς Β. 7, Σπυρίδων.
ΑΙΣΧΥΛΟΣ (Νασάγκας Λ.): Διδασκαλου 20(2), Καζακίδης Γ. 9, Ρουμελιώτης 2, Ευθυμιάδης, Κιγκίμης, Νασάγκας , Ζουρνας 6, Χριστοφορίδης 15(1), Αμπατζογλου 8.

Ανακοίνωση των νικητών

Το ΔΣ του ΑΣΚ Τούμπας έβγαλε ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα:

«Μετά από πολύ τρέξιμο για τα διαδικαστικά καταφέραμε να φτιάξουμε την ομάδα, να κατεβούμε στο πρωτάθλημα και να συμμετέχουμε  στους αγώνες κανονικά. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο από μπασκετικούς  παίκτες, με τον καθένα να έχει τουλάχιστον δύο χρόνια να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα, λόγω και του περιορισμού της ΕΚΑΣΘ για τα νεοσύστατα σωματεία.

Με πολλά προβλήματα, όπως έχουν όλες οι καινούριες ομάδες, φτάσαμε να παλεύουμε τα περισσότερα παιχνίδια και μετά από δέκα ήττες , τέσσερις από αυτές με διαφορά έναν έως τρεις πόντους και κατεβαίνοντας με έξι και με πέντε παίκτες στα περισσότερα παιχνίδια, ήρθε η πολυπόθητη νίκη! Συνεχίζουμε δυνατά, να παίζουμε και να διασκεδάζουμε  το μπάσκετ, το καλύτερο άθλημα όλων». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια