Σταμάτη: «Εκτιμάμε πολύ την παρουσία του κόσμου»

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού, συνέχισε την νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Η έβδομη νίκη σε ισάριθμα ματς έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας που είναι η μοναδική αήττητη στην Α1 Γυναικών.



Στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΔΑΚ Γλυφάδας δυναμικό παρών έδωσε και ο κόσμος της ομάδας για την παρουσία του οποία αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια η Εβίνα Σταμάτη. Η αθλήτρια του Ολυμπιακό σχολιάζοντας στο επίσημο site του συλλόγου (www.osfp.gr) τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ώθηση που έδωσε ο κόσμος τόνισε τα εξής:

«Πήραμε μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είχαμε μια μικρή διακοπή αλλά η ομάδα έδειξε συνοχή και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μαχητικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν η πιο δυναμική παρουσία σε εντός έδρας παιχνίδι, αφού εκτός έδρας έχουν έρθει σχεδόν παντού. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι με την πορεία μας μέχρι στιγμής. Εκτιμάμε πάρα πολύ την παρουσία του κόσμου και ελπίζουμε και να συνεχιστεί η στήριξη του και στα υπόλοιπα παιχνίδια»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια