Ευχές από το προπονητικό τιμ και τις παίκτριες του γυναικείου τμήματος του Ηρακλή

Οι προπονητές και οι αθλήτριες των γυναικών του Ηρακλή εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά. Αναλυτικά:











Ελένη Καφαντάρη: «Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους! Με υγεία για όλους τους αθλητές, επιτυχίες και όμορφες στιγμές στις ομάδες! Το 2016 εύχομαι να φέρει νέα πνοή και στην ομάδα μου, να είμαστε όλοι υγιείς και με όρεξη για περισσότερη δουλειά! Κάθε προσωπικός και ομαδικός στόχος να γίνει πραγματικότητα».

Χρήστος Τσιμπούκου: «Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους! Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία για όλους! Το 2016 να φέρει καλύτερες μέρες για τη χωρά μας και πολλές επιτυχίες στον Ηρακλή μας για να φτάσει και στο μπάσκετ εκεί που του αρμόζει».

Αφροδίτη Οικονόμου: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Υγεία πάνω απ όλα και πολλά χαμογελά για να ξεπερνάμε κάθε είδους δυσκολία».

Τόνι Ψαρρά: «Ευχές για καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία , χαρά , αισιοδοξία, όνειρα και αγάπη».

Μαρία Λογδανίδου: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία αγάπη και ευτυχία για όλους».

Γεωργία Τσίτσου: «Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο, και λίγη τύχη είναι απαραίτητη».

Στέλλα Ξανθοπούλου: «Χρόνια πολλά σε όλους.. Με υγεία ευτυχία και πολλά χαμόγελα .. Εύχομαι το 2016 να μας δώσει περισσότερη δύναμη και πίστη για να πετύχουμε τα όνειρα μας»
Πανωραία Ντάλα:  «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, εύχομαι αγάπη υγεία ευτυχία και συντροφικότητα σε όλους. Καλή Χρονιά».

Μαρία Παπαβασιλείου: «Χρόνια πολλά και μπλε! Υγεία ευτυχία και λίγη περισσότερη "μπλε" τύχη».

Άννα Μαρκουλάκη: «Μια ευχή σας εύχομαι για το καινούριο χρόνο, την πόρτα σας να την χτυπά η ευτυχία μόνο, Έξι χιλιάδες και δέκα ευχές (2016) και πάλι είναι λίγες για να σου γίνουνε χαρές όνειρα και ελπίδες».

Βάγγω Τσουμπερλή: «Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και το 2016 να φέρει χαμόγελα, αισιοδοξία και γενικώς ότι καλύτερο, όπως και στον σύλλογο μας».

Μαρία Ελευθεριάδου: «Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και το νέο έτος να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και να σκορπίσει ευτυχία και υγεία. Όσο για τον Ηρακλή να έχει πάντα επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του».

Μαριλένα Γεροστεργίου: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή με υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια