Ο Αστέρας Πλαγιαρίου στη Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος»-Πλούσιο φωτορεπορτάζ- Το Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή- Συλλογή τροφίμων και προϊόντων

Το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασε, γονείς, φίλοι, αθλητές και προπονητές του Αστέρα Πλαγιαρίου, βρέθηκαν στο χώρο όπου στεγάζεται η Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» και γέμισαν αμέτρητα συναισθήματα.



Ο σύλλογος ευχαριστεί το Πατέρα Χρήστο που τους έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσουν στη προετοιμασία 140 μερίδων του συσσιτίου και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Ακόμη το Βαγγέλη το μάγειρα και όλους τους υπόλοιπους εθελοντές για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία.

Το Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 12.00 στο γήπεδο ΚΑΠΠΑ 2000 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου. «Φορέστε το πιο ζεστό σας χαμόγελο και ελάτε να στολίσουμε μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αστέρα, να παραλάβουν όλα τα Αστεράκια μας το δώρο τους, να διασκεδάσουμε με χαλαρή και ευχάριστη διάθεση και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016. Μετά το τέλος της γιορτής θα απολαύσουμε όλοι μαζί εκλεκτούς μεζέδες που θα ετοιμάσουν με πολύ μεράκι και αγάπη όσοι γονείς επιθυμούν σε συνδυασμό με  κρασί και τσίπουρο. Παρακαλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να έχουν μαζί τους ένα μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο του Αστέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συλλογή τροφίμων και προϊόντων

Κατόπιν πρωτοβουλίας των μελών της ομάδας  «Φίλοι και Γονείς του Αστέρα» και των μελών του ΔΣ του Συλλόγου,  αποφάσισε να προχωρήσει σε συλλογή τροφίμων και άλλων προϊόντων για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου και για τη Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος»  που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ΚΑΠΠΑ 2000 στο γραφείο του συλλόγου το Σάββατο 19/12 από τις 11.00 έως τις 14.00 κατά τη διάρκεια  της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του Αστέρα.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια