Πανταζή: «Να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία»

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η επιστροφή της ομάδας στα… σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ έβαλε δύσκολα σε πολλούς αντιπάλους ελπίζοντας, πάντως, σε ακόμη καλύτερη συνέχεια στο δεύτερο γύρο.







Αυτό πιστεύει, άλλωστε, και η Ελεάννα Πανταζή, η οποία δεν έκρυψε ότι θέλει να κάνει ο Κρόνος Αγίου Δημήτριου μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα.

Μια νέα προσπάθεια κάνει φέτος στην Α1 Γυναικών ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα επέστρεψε για να μείνει στην κατηγορία;

«Σίγουρα  ο Κρόνος επέστρεψε για να μείνει στην κατηγορία. Και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σε αυτό. Στοχεύουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται κάνοντας μια αξιόλογη πορεία. Αρχικά να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορά την παραμονή και μετά να παλέψουμε για το κάτι παραπάνω. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια και θέλουμε να στεφθεί με επιτυχία».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο όπλο του Κρόνου τη φετινή αγωνιστική σεζόν;

«Καταρχήν το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτριών.  Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για να μπορέσει μια ομάδα να πάει καλά. Είμαστε, χωρίς υπερβολή, μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και αυτό μας βοηθάει να αποδίδουμε καλύτερα. Από την άλλη, όσον αφορά στο αγωνιστικό επίπεδο, υπάρχει η άμυνά μας. Αποτελεί το δυνατό μας σημείο και  δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτόν τον τομέα».

Ποιος είναι ο απολογισμός σου για τον Κρόνο μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος;

«Η ομάδα μας θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Κάναμε δυο ήττες, τις οποίες είχαμε τη δυνατότητα να τις αποφύγουμε. Αναφέρομαι στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας και σε αυτόν απέναντι στην Τερψιθέα, όπου βραχυκυκλώσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένες, αλλά μας μένει μια πικρία γ’ αυτά τα δύο παιχνίδια».

Το φετινό πρωτάθλημα θεωρείς ότι δίνει κάτι το διαφορετικό; Οι δύο ξένες βοηθάνε;


«Το επίπεδο  έχει ανέβει σε σχέση με πέρυσι. Οι ξένες παίκτριες δεν βοηθάνε μόνο τις ομάδες τους, αλλά και τις Ελληνίδες αθλήτριες να βελτιωθούν.  Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν οποιονδήποτε. Γίνονται πολλά αμφίρροπα παιχνίδια κάτι που βοηθάει το άθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια