«Πέρασε» από την Πολίχνη ο ΑΣΚ Λαγκαδά-Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους

Εχοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα ο ΑΣΚ Λαγκαδά επικράτησε στην Πολίχνη της αναγέννησης Φλόγας με 62-73.











Δεκάλεπτα: 3- 22, 23-35, 37-47, 62-73
Διαιτητές: Τσανακτσίδης - Κιλιπίρης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Γιαννάκαρος-Καλλιώρας): Κιαμουλίδης 5(1), Σαμουρκασίδης 12(1), Γιουμίδης, Γκουντής, Κιζιρίδης 12(2), Ιορδανίδης 8, Λασκαρίδης 19, Παυλούδης, Αβραμίδης 4, Αρσάβελης.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: Αγγελλίδης, Κατσαβέλης 7(1), Χρηστίδης, Μετσίτσης 7(1), Καρδάσης, Πατσιούρας 6(1), Θεοδωρακόπουλος 15(2), Καραποστολάκης, Πολύζος 8, Κωστελίδης 18(1), Καραλής 12(1).

Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε στην ομάδα του συλλόγου σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης το ΔΣ της Αναγέννησης Φλόγας:

«Αυτό που συνέβη την Παρασκευή στο ΔΑΚ Πολίχνης είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Πρώτη φόρα βλέπουμε δύο ομάδες να καταφέρονται εναντίον των διαιτητών μαζί, έχοντας τρομερά παράπονα.

Αυτό το απίθανο το πέτυχαν με την βλακώδη και κάκιστη διαιτησία τους ο πραγματικά ανίδεος Τσανακτσίδης και ο ακόμη χειρότερος Κιλιπίρης (αυτόν που τον βρήκανε , έψαξαν πολύ;)

Εδώ είμαστε λοιπόν κύριε Λόρτο πρόεδρε των Συλλόγων της Θεσσαλονίκης. Οταν εμείς κάναμε κάτι μεμπτό (κατά την γνώμη σας) τιμωρηθήκαμε. Τώρα θα τιμωρήσετε αυτους τους «αδιάβαστους» ,για να μην πούμε άλλη κακιά λέξη, διαιτητές ή θα ισχύσει αυτό που λένε όλοι οι πρόεδροι των ομάδων (αυτοί σε έκαναν πρόεδρο κ. Λόρτο) ότι οι διαιτητές είναι στο απυρόβλητο .

Περιμένοντας ότι η τιμωρία τους θα αναγραφεί στις ανακοινώσεις της ΕΚΑΣΘ,

Το ΔΣ της Αναγέννησης Φλόγας». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια