Τι δήλωσαν Μάλαμα και Καλέντζου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Νίκη Λευκάδας

Η βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαργαρίτα Μάλαμα, ανέφερε σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας:




«Παίζουμε κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος σύμφωνα με την κατάταξή της στο βαθμολογικό πίνακα και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας. Ο αντίπαλος θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του, αλλά θα έχουμε κι εμείς κάποιους οπαδούς μας για να μας στηρίξουν. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας παρασύρει στο δικό της ρυθμό κι εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, ώστε να φθάσουμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Η Τούλα Καλέντζου, από την πλευρά της ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος και πιστεύω θα είναι μια ποιοτική αναμέτρηση. Θα χαρακτήριζα τη Λευκάδα ως την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι και δίνουμε την ίδια βαρύτητα και από την αρχή της εβδομάδας μελετάμε πολύ επισταμένα τον κάθε αντίπαλο.

Η Λευκάδα είναι ομάδα που δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους της και ειδικά στην έδρα της όπου είναι πολύ δυνατή και θεωρώ ότι για εμάς είναι μια… έξοδος αρκετά επικίνδυνη. Εμείς θέλουμε να ξεφύγουμε στο βαθμολογικό πίνακα από την αντίπαλό μας, που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από εμάς, και να παραμείνουμε όσο τον δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή».

Ενώ, για την αγωνιστική τους κατάσταση ανέφερε: «Αγωνιστικά, δεν είχαμε κάποια απώλεια αυτή την εβδομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σιγά σιγά ξεπερνιούνται. Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει το προπονητικό τιμ, με στόχο να πάμε στη Λευκάδα όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένες. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμα κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Ίσως η διακοπή να μας επηρέασε, βγάζοντάς μας από τον αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ίσως είμαστε και τυχερές, καθώς είχαμε κάποιους τραυματισμένους που σιγά σιγά ξεπερνιούνται».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια