Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Εθνικός Αστέρας Σοχού

Ο Εθνικός Αστέρας Σοχού, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του προς το διαιτητικό δίδυμο των Αγραφιώτη-Λαϊδη για την προσβλητική και ειρωνική στάση απέναντι στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας στον αγώνα με τον Μακεδονικό Λητής.









Όπως αναφέρεται, «αφού έκλεισαν τα μάτια τους σε πεντακάθαρες περιπτώσεις φάουλ υπέρ της ομάδας μας μοίραζαν τεχνικές ποινές στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παικτών και του προπονητή. Αποκορύφωμα όλων η ειρωνική στάση του Λαϊδη απέναντι στον αρχηγό της ομάδας μας, Βαγγέλη Νόικο, ο οποίος δείχνοντας του χτύπημα στο χέρι του, σε μια φάση που δε δόθηκε φάουλ του απάντησε με προκλητικό και ειρωνικό τρόπο "το έκανες μόνος σου".

Σε μια από τις τεχνικές ποινές που έδωσε ο συγκεκριμένος διαιτητής και πιο συγκεκριμένα στον Βασιλειάδη, πήρε πίσω την τεχνική ποινή κι έδωσε τη μπάλα από τα πλάγια, προφανώς γιατί κατάλαβε ότι το παιχνίδι το έφτασε ο ίδιος σ' εκείνο το σημείο. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου μας, ότι δε χρειαζόμαστε τη λύπηση του, ξαναέδωσε την τεχνική ποινή, όπως αρχικά είχε υποδείξει, δίνοντας έτσι ένα ρεσιτάλ ανικανότητας.

Είναι υποχρέωση μας σαν ομάδα να εκφράσουμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας και να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα των παικτών μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια