Η Black View, χορηγός ονόματος στο γυναικείο του Αρη

Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος του Αρη ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την επιχείρηση, Data-Media (Καϊσίδης Ντέμης και Σια ΕΕ, Χονδρική πώληση – αναλώσιμα Η/Υ, 1ο χλμ. Επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Νέου Ηρακλείου, Τηλ.: +30 23940 20204 & +30 23940 20023) και με την εταιρία My Net (Τσιπουρίδης Κωνσταντίνος) επίσημου εισαγωγέα και αντιπροσώπου αντίστοιχα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Black View, ώστε η εταιρία να είναι ο επίσημος χορηγός ονόματος της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α2, με την επωνυμία Αρης Black View, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η εταιρία προβάλλεται ήδη στο μπροστινό τμήμα της φανέλας του γυναικείου τμήματος, στο πίσω μέρος στις φόρμες των γυναικών, αλλά και στον κατάλογο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου.

H εταιρία Blackview είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων με τεχνολογία αιχμής. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της τηλεφωνίας, είναι ο λόγος που κάνουν κάθε προϊόν της εταιρίας μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η υψηλή απόδοση σε σχέση με την τελική τιμή.

Στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας ενσωματώνονται λειτουργίες τεχνολογίας αιχμής που είναι πραγματικά απαραίτητες και προσφέρουν οικονομία χρόνου και χρήματος επικεντρώνοντας στην ποιότητα κατασκευής και στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Έτσι προσφέρονται για κάθε κινητό τηλέφωνο πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ και πλήρη κάλυψη υπηρεσιών σέρβις ώστε να απολαμβάνετε κάθε ευκολία που μια κατασκευάστρια εταιρία μπορεί να προσφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια