Ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά ακαδημιών της ΧΑΝΘ-Φωτορεπορτάζ

Με την συμμετοχή 250 περίπου παιδιών, όπως και πολλών γονέων, ολοκληρώθηκε το 3ο  τουρνουά Ακαδημιών της ΧΑΝΘ που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» με αφορμή τα γενέθλια του Μουσείου.








Τις  βραβεύσεις για τον «καλύτερο αμυντικό παίκτη» τον «πιο ομαδικό παίκτη», τον «πιο βελτιωμένο» και τον πιο «συνεπή», έκανε ο Πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης ο οποίος απευθυνόμενος προς τα παιδιά και τους γονείς τους μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στην ΧΑΝΘ, εμείς υποσχόμαστε να προσπαθούμε πάντα για την βελτίωση της ποιότητας που προσφέρουμε για τον αθλητισμό της ΧΑΝΘ και την νέα γενιά. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη(23/12, στις 8.30 μ.μ.) στην συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας που θα γίνει εδώ στο κλειστό μας γήπεδο, μια συναυλία που έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων».

Ο υπεύθυνος του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ Γιωργής Μπουσβάρος από την πλευρά του είπε μιλώντας στα παιδιά: «Να ξέρετε πως είστε σε μια ιστορική ομάδα που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, να συνεχίσετε την σκληρή προσπάθεια σε συνεργασία με τους προπονητές σας και να ξέρετε πως οι αξίες πάντα αναγνωρίζονται. Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία».

Ο οργανωτικός διευθυντής των τμημάτων μπάσκετ της ΧΑΝΘ, Δημήτρης Κυριακού δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή και την προσπάθεια των παιδιών: «Το εσωτερικό τουρνουά της ΧΑΝΘ διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά με αφορμή τα γενέθλια του Μουσείου του Μπάσκετ.

Η συμμετοχή των αθλητών μας ήταν καθολική, αγωνίσθηκαν περίπου 250 παιδιά διαφορετικών ηλικιών είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουν στις καθημερινές τους προπονήσεις ενώ και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν αθλητές διαφορετικών τμημάτων».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια