Μαρία Λογδανίδου: «Ενας πύργος στην σκακιέρα του μπάσκετ»

Η Μαρία Λογδανίδου αποτέλεσε μέλος μιας εξαιρετικής φουρνιάς νεαρών παικτριών του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις από την ηλικία των παγκορασίδων έως και σήμερα.










Με εξαιρετικά σωματικά προσόντα απέδειξε από πολύ νωρίς πόσο ταλαντούχα είναι, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατάφερε συνδυάζοντας όλα αυτά με την εξαιρετική αγάπη της για το μπάσκετ και την σκληρή δουλειά, να διακριθεί σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Έχει πλήθος συμμετοχών σε πανελλήνια κορασίδων και νεανίδων, με κορυφαίες στιγμές την τρίτη θέση στο νεανίδων του 2011 και την πρώτη στο νεανίδων του 2012.

Με εξαιρετικό χαραχτήρα και ιδιαίτερα σωματοτεχνικά χαρακτηριστικά, ήταν πάντοτε αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας της ομάδας και παρουσιάζει μια συνεχή θετική εξέλιξη στο παιχνίδι της. Σήμερα συνδυάζει τις ακαδημαϊκές της σπουδές με την πολύ πετυχημένη παρουσία της στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο σημαντικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας .

Έχει κληθεί και φόρεσε την φανέλα όλων των εθνικών ηλικιακών ομάδων , ενώ από πολύ μικρή είχε την ευκαιρία να συμμετέχει και να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στην Α1 με τα χρώματα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Πάνω από όλα όμως είναι η Μαρία που από μικρό κορίτσι ήταν μια εξαιρετική προσωπικότητα και μια αθλήτρια που η παρουσία της παραμένει ανεξίτηλη στην ομάδα του Απόλλωνα και σημείο αναφοράς για όλους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια