Προπόνηση στη Χαλκίδα για την Εθνική Γυναικών-Τι δήλωσαν Κεραμιδάς, Μάλτση, Καλτσίδου, Παγώνης- Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Ελβετία-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Γυναικών ενόψει του μεθαυριανού (21/11, 17.00) αγώνα με την Ελβετία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.





Όλες οι παίκτριες ήταν στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Κεραμιδά και πλέον αρχίζουν να μπαίνουν για τα καλά στο πνεύμα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Η ομάδα δούλεψε πάνω στην τακτική σε άμυνα και επίθεση, με τις αθλήτριες να είναι ιδιαίτερα ορεξάτες.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής και παίκτριες τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων από τα τοπικά ΜΜΕ. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος ευχήθηκε και πάλι καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μεταξύ των άλλων είπε: «Θα θέλαμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Οι αγώνες έχουν βαθμό δυσκολίας, καθώς δεν έχουμε χρόνο για προετοιμασία. Κάναμε μόνο μια εβδομάδα προπόνηση. Δεν έχει τόσο σημασία ο αντίπαλος, αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς τη μέρα του αγώνα. Η Ελβετία είναι μια ουσιαστικά άγνωστη ομάδα».

Η Εβίνα Μάλτση με τη σειρά της σχολίασε: «Κάνουμε νέο ξεκίνημα με ένα καινούργιο στόχο. Ευελπιστούμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν. Και εμείς θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η γεμάτη εξέδρα αναμένεται να είναι ένα από τα όπλα της Εθνικής Ομάδας με τη Στέλλα Καλτσίδου να επισημαίνει: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή το Σάββατο, αλλά το γεγονός ότι παίζουμε εδώ, στη Χαλκίδα, είναι θετικό. Περιμένω ο κόσμος να γεμίσει αυτό το ωραίο γήπεδο».

Τέλος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος παρακολούθησε και ένα μέρος από την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε  υποδεχτεί την Εθνική Γυναικών. Από την επιτυχία του Σαββάτου θα εξαρτηθεί και ο αγώνας του Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο».

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Ελβετία

Για τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ελβετία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/11, 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης», οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια την ημέρα της αναμέτρησης, στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο από τις 15:00, δηλαδή δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια