Απάντηση του ΠΑΟΚ στον Αρη για τον σημερινό αγώνα νεανίδων που αναβλήθηκε

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Αρη για την αναβολή του αγώνα νεανίδων με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:












«Προς
Επιτροπή Γυναικείων Τμημάτων
Καλαθοσφαίρισης ΑΣ ΑΡΗΣ

Αφού εκφράσουμε τον «θαυμασμό» μας για την εξαιρετική γνώση των κανονισμών της FIBA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε – απαντήσουμε στα εξής:

Αν αντιμετωπίζετε ως πλάγια οδό (όπως γράψατε) τη διοργανώτρια αρχή, τότε λυπούμαστε αλλά κάπου έχετε μπερδευτεί. Εξάλλου ο ΑΣ ΠΑΟΚ πάντα σέβεται τις αρχές και τους θεσμούς και ουδέποτε επεδίωξε να ορίσει σε αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ διαιτητή που έχει οικογενειακή σχέση με τον προπονητή!!!!

Μας προκαλεί έκπληξη η αντίδραση σας καθώς μόλις μια εβδομάδα πριν ζητήσατε και πήρατε αναβολή σε αγώνα Νεανίδων ΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ για τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ. Αλήθεια ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν έχει ορίσει γήπεδο ως εναλλακτική έδρα τέλεσης αγώνων;

Η δημιουργία εντυπώσεων είναι για αυτούς που τις χρειάζονται. Μπορούσατε απλά να πάρετε ένα τηλέφωνο (όπως κάνατε για να μάθετε πότε και που έχει προπόνηση το ανδρικό μας τμήμα) και να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας. Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας θυμίζουμε ότι και τις δύο φορές που τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ (γυναικείο – κορασίδες) έπαιξαν φέτος στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων (μάλιστα στις κορασίδες περιμέναμε μία ώρα! να τελειώσει την προπόνηση το ανδρικό σας τμήμα) και παρόλα αυτά περιμέναμε υπομονετικά και χωρίς να βγάλουμε ανακοίνωση. Εξάλλου τα σημαντικότερα για εμάς βρίσκονται εντός των τεσσάρων γραμμών

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια