Νίκη Χωλοπούλου-Οταν το πάθος συναντά το ταλέντο

Η Νίκη Χωλοπούλου αποτελεί ίσως το αυθεντικότερο παράδειγμα αθλήτριας που συνδυάζει μοναδικά το φυσικό ταλέντο με μια απίστευτη αγάπη για το μπάσκετ. Από πολύ μικρή ξεκίνησε από τις αλάνες της Πτολεμαΐδας και για όλους όσους την γνωρίζουν, η εκπληκτική της εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.





Διέθετε πάντα μια απίθανη μπασκετική «τρέλα», μέτρο σύγκρισης για όλους διαχρονικά στο γυναικείο μπάσκετ της Πτολεμαΐδας. Αποτέλεσε μέλος μιας εκπληκτικής φουρνιάς παιδιών, που κατάφεραν με τις επιδόσεις, την μπασκετική ευφυΐα και το υψηλό αθλητικό ήθος να κατακτήσουν την πανελλαδική αναγνώριση.

Βασιζόμενη στην σκληρή δουλειά που για αυτή πάντως ήταν τρόπος ζωής και η καλύτερη διασκέδαση όπως και η ίδια έλεγε πάντα, κατάφερε από πολύ μικρή να διακριθεί. Είχε ενεργή παρουσία στην γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο της Α1,αλλά και σε μεγάλο αριθμό πανελληνίων πρωταθλημάτων κορασίδων-νεανίδων με μετάλλια με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα νεανίδων το 2012.

Στο πλούσιο παλμαρέ της παρά την μικρή της ηλικία έχει , τις κλήσεις και παρουσίες σε όλες τις εθνικές ομάδες παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων.

Τα τελευταία χρόνια συνδυάζοντας τις πανεπιστημιακές της σπουδές με τον αθλητισμό αγωνίζεται στον ΑΟ Σερρών στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής όπου μαζί με την αδελφή της Μαρία πρωταγωνιστεί από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της.

Η εξέλιξή της είναι ένα από τα φωτεινότερα παραδείγματα και η επίκλησή της στα νεότερα κορίτσια, μέρος της μεθολογίας της ομάδας να καταδείξει ποια είναι τα στοιχεία που σε κάνουν πραγματική αθλήτρια και δυνατό χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια