Ανακοίνωση των υπευθύνων γυναικών του Αρη για την αναβολή του σημερινού αγώνα νεανίδων με τον ΠΑΟΚ

Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΑΣ Αρη με ανακοίνωσή τους, «εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την άνευ λόγου και αιτίας  και συνάμα καθυστερημένη αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος νεανίδων μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ - Αρης.








@ Προς επιτροπή πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΘ

Πως είναι δυνατό να αποφασίζεται η αναβολή ενός αγώνα και να μας κοινοποιείται η σχετική απόφαση μόλις οκτώ ώρες πριν την τέλεση του, όταν μάλιστα το σωματείο που κάνει το σχετικό αίτημα γνωρίζει τη διαθεσιμότητα του γηπέδου του εδώ και μήνες (το πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Eurocup είναι γνωστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου);  Αλήθεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν έχει ορίσει γήπεδο ως εναλλακτική έδρα τέλεσης αγώνων;

@ Προς υπευθύνους Γυναικείου Τμήματος Μπάσκετ ΑΣ ΠΑΟΚ

Απορούμε για τους λόγους της απροθυμίας σας να λάβει σήμερα χώρα ο ορισμένος αγώνας μεταξύ των τμημάτων μας μπάσκετ νεανίδων προφασιζόμενοι κάθε είδους δικαιολογία. Από τον ισχυρισμό ότι τη συγκεκριμένη ώρα θα έχουν προπόνηση οι ομάδες ΚΑΕ ΠΑΟΚ (η ενημέρωση από την ίδια την ΚΑΕ ήταν ότι είχε μόνο μεσημεριανή προπόνηση) και Lietuvos Rytas (η αποστολή της ομάδας αναμένεται στις 21:00 το βράδυ και η μόνη προπόνηση που έχει αιτηθεί είναι για αύριο το πρωί), μέχρι το υποτιθέμενο έγγραφο ότι η FIBA απαιτεί τις ώρες 18:00 – 22:00 το γήπεδο να είναι άδειο για οποιαδήποτε έκτατη ανάγκη. Στον επίσημο κανονισμό τέλεσης αγώνων του Eurocup αναρτημένο στο επίσημο site δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που θα θέλατε να ανατρέξετε στο εδάφιο που ορίζονται οι υποχρεώσεις της γηπεδούχου ομάδας προς τη φιλοξενούμενη για διαθεσιμότητα του γηπέδου προς προπόνηση είναι στη σελίδα 95 άρθρο 84.1. του κανονισμού τέλεσης αγώνων του Eurocup.

Μήπως υπήρχαν άλλοι βαθύτεροι  λόγοι  που σας οδήγησαν σε αυτές τις απονενοημένες ενέργειες για αναβολή του αγώνα; Αν ναι, θα μπορούσατε να το ζητήσετε απευθείας σε συνεννόηση μαζί μας και όχι να πάτε δια της πλαγίας οδού. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ως σωματείο έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε οι αγώνες να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.


Με την ελπίδα να λάβουμε απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματά μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια