Συνεχίζει την επέλαση ο Ευκλείδης στο πρωτάθλημα του ΕΚΘ

Καλύτερος μετά τη δεύτερη περίοδο ο Ευκλείδης επικράτησε εκτός έδρας με 48-60 της Epsilon net .







Οι παίκτες του Ευκλείδη ανησύχησαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο έδειξαν να μην έχουν επαφή με το καλάθι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 10 πόντους. Στη συνέχεια όμως… πήραν μπροστά οι μηχανές και  απέδειξαν στους επίδοξους διεκδικητές της Epsilon net  γιατί έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Με αιχμή του δόρατος επιθετικά τον Σταματάκη και με πολύ σφιχτή άμυνα από τους υπόλοιπους ο Ευκλείδης έκλεισε το ημίχρονο με τους καλύτερους οιωνούς για τη συνέχεια με 22-31.

Στο δεύτερο ημίχρονο τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σμυρνιός και με 12 δικούς του πόντους έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Από κοντά του ο Κακάκης ήταν πολύ καλός στην επίθεση και συγκλονιστικός στην άμυνα πάνω στο αστέρι των γηπεδούχων Μουτσιαρά. Ο Τσουρέκας μοίρασε ασίστ (πάρε-βάλε)  και με τρίποντο και κλέψιμό του… έσβησε οποιαδήποτε όρεξη είχαν οι αντίπαλοι παίκτες. Οι Γεωργιάδης και Παπαδόπουλος ήταν «θωρηκτά» στα αμυντικά τους καθήκοντα και πήραν αρκετά ριμπάουντ στην επίθεση και στην άμυνα.

Ο Ευκλείδης είχε την ατυχία να χάσει λόγω τραυματισμού, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έναν από τους καλύτερούς του παίκτες τον Φτεργιώτη. Οι συμπαίκτες του εύχονται ολόψυχα, καλή και ταχεία ανάρρωση.

Από τους ηττημένους και πρωτοεμφανιζόμενους στο πρωτάθλημα, διακρίθηκε ο πολύπειρος Μουτσιαράς και ο Γκιουλέκας.

Δεκάλεπτα: 16-12, 22-31, 35-42, 48-60
Διαιτητές : Σπανός-Σιόντας
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Τσουρέκας): Παπαδόπουλος 6, , Σταματάκης 12, Γεωργιάδης 3(1), Κακάκης 13, Τσουρέκας 3(1), Φτεργιώτης 7, Πανίδης, Τζιαμπάζης, Σμυρνιός 16.
EPSILON NET  (Παρίτσης-Αναγνώστου): Γκιουλέκας 14, Χριστοδουλάκης 10, Μουτσιαράς (17(2), Ζαπρούδης, Αστεριάδης, Κιουκπασόγλου, Κουτκουδάκης 4, Πετκούσης 3, Ιατρού, Μπίκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια