Ανταπάντηση του Αρη στον ΠΑΟΚ για την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα νεανίδων

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το τμήμα γυναικών του Αρη που απαντά σε αυτή του ΠΑΟΚ αναφέροντας τα εξής:












«Αρχικά κάνουμε δεκτά τα συγχαρητήρια σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη άγνοια ηθελημένη ή μη των κανονισμών του αθλήματος το οποίο υπηρετούμε.

Έτσι οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ορισμός των διαιτητών των αγώνων ΕΚΑΣΘ γίνεται από τη διοργανώτρια αρχή και ποτέ από τα σωματεία όπως αφήνετε να εννοηθεί στην ανακοίνωσή σας. Πάντως θα θέλαμε να μας ενημερώσετε κι εσείς για ποιον αγώνα και για ποιον διαιτητή αφήνετε υπονοούμενα, ώστε να μην ανατρέξουμε στο ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ για να μάθουμε τις οικογενειακές σχέσεις, τις οποίες επικαλείστε.

Πράγματι, κάναμε κι εμείς σχετικό αίτημα αναβολής αγώνα για το «ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ» με εσάς. Με τη μόνη διαφορά ότι το συγκεκριμένο αίτημα έγινε μία εβδομάδα πριν την τέλεση του αγώνα και όχι την ίδια ημέρα και οκτώ ώρες πριν την έναρξη του.

Με τη μόνη διαφορά ότι την προηγούμενη ημέρα του αγώνα ΑΡΗΣ – STEAUA για το Eurocup στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο έγιναν κανονικά οι προπονήσεις τόσο του ΑΡΗ (17.00 – 19.00), όσο και της STEAUA (19.00 – 21.15) σε αντίθεση με σήμερα όπου το γήπεδο της Πυλαίας ήταν άδειο από τις 17.00 έως και αργά το βράδυ. Η μάλλον όχι… Σκεφτήκατε να μη χάσετε την ευκαιρία και αντί του αγώνα να κάνουν οι νεανίδες σας προπόνηση. Άλλωστε το γήπεδο ήταν διαθέσιμο.

Τέλος, επαναδιευκρινίζουμε ότι ουδέποτε ζητήσαμε και ούτε ζητάμε να κερδίσουμε οτιδήποτε ως προς την έκβαση του αγώνα εκτός του γηπέδου. Τις όποιες και μόνο αγωνιστικές μας διαφορές θα τις λύσουμε εντός αυτού. Για το λόγο αυτό εκτιμήσαμε δεόντως και τη δική σας ανάλογη στάση στον πρόσφατο αγώνα για το πρωτάθλημα των κορασίδων, όπου πράγματι και οι δύο ομάδες ανέμεναν υπομονετικά να αδειάσει η σάλα Nick Galis Hall ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι. Εμείς απλά εκφράσαμε τις απορίες για την αναβολή του σημερινού αγώνα, στις οποίες ακόμα δεν πήραμε καμία απάντηση. Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί δεν έγινε το παιχνίδι σήμερα;

Με εκτίμηση
Γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ Α.Σ. ΑΡΗΣ
Γενικός Αρχηγός

Πανταζής Άγγελος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια