Παναγιωτοπούλου: «Παίζουμε με διάθεση και ψυχή»

Μια καινούργια σελίδα άνοιξε για τις γυναίκες του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας μια νέα φιλοσοφία από αυτή τη σεζόν.







 Η Μαρία Παναγιωτοπούλου μιλάει για τη φετινή προσπάθεια που βασίζεται στη διάθεση και την ψυχή που βγάζουν οι παίκτριες στο παρκέ και δεν έκρυψε ότι όλοι ελπίζουν στο μέλλον η κυανέρυθρη ομάδα να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει φέτος στην ομάδα. Σε ποια φιλοσοφία βασίζεται;

«Ο στόχος ήταν να κρατηθεί ένας βασικός κορμός που υπήρχε και πέρυσι στον Πανιώνιο και παράλληλα να… πάρουν προαγωγή κάποιες νεανίδες. Φτιάχτηκε, λοιπόν, μια ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτριών. Θέλουμε να παίζουμε με διάθεση και ψυχή, όπως μας λέει χαρακτηριστικά το προπονητικό μας τιμ και με τη σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα να παίρνουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε την Κυριακή. Παράλληλα έχουμε και καλό κλίμα γεγονός που βοηθάει πάρα πολύ».

Μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο Πανιώνιος δείχνει ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία. Είναι στόχος η επιστροφή στην Α1;

«Έχει γίνει μια νέα προσπάθεια στην ομάδα και την έχουν πλαισιώσει νέοι άνθρωποι με στόχο ο Πανιώνιος στο μέλλον να επιστρέψει στην  Α1. Εμείς οι παίκτριες κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα ξεκινώντας με ντέρμπι κόντρα στη Δάφνη Αγ. Δημ., αλλά συνεχώς  βελτιωνόμαστε. Έχουμε αρκετά πράγματα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ακόμα, για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».  

Ποια η γνώμη σου για το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και τον 1ο όμιλο που συμμετέχει ο Πανιώνιος;

«Είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είναι νωρίς να πούμε ότι υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο. Συνεχώς οι ομάδες βελτιώνονται από αγωνιστική σε αγωνιστική και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Αυτό θα δώσει και ένα μεγάλο ενδιαφέρον και οι μάχες θα είναι αμφίρροπες ως το τέλος».

Την Κυριακή έχετε το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Που κατά τη γνώμη σου θα κριθεί;


«Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας για αυτό το ματς. Ο Ίκαρος είναι μια αξιόλογη ομάδα με καλές παίκτριες και προπονητικό τιμ. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θεωρώ ότι ο πιο συγκεντρωμένος και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει και τον αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια