Ανακοίνωση του Αρη Πετρούπολης για την αναβολή του αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω

Από τον Αρη Πετρούπολης πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω:












«Ο Άρης Πετρούπολης 30 χρόνια υπηρετεί με σεβασμό το μπάσκετ και θα εξακολουθήσει να πράττει το ίδιο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ρόστερ και «τραυματισμών». Γνωρίζει ότι κάποιοι τον αντιμετωπίζουν σαν να κάνει το «αγροτικό» του στην Α1, λόγω της μη συμμετοχής ξένων παικτριών στο δυναμικό του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα όμως, να του στερήσει την διεκδίκηση της νίκης στο παρκέ και πολύ περισσότερο να μειώσει την αξιοπρέπειά του.

Σεβόμαστε την ιστορία και την προσφορά του Ιπποκράτη στο άθλημα, αλλά θεωρούμε ότι τα περί απεργίας της ΠΝΟ και αδυναμίας εύρεσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων (η απεργία έληξε τρεις ημέρες πριν τον αγώνα), ή αεροπορικών εισιτηρίων, αποτελούν δικαιολογίες ώστε να μην γίνει το ματς της 8ης Νοεμβρίου.

Και ο πραγματικός λόγος, γνωστός σε όλον το κόσμο του γυναικείου μπάσκετ, δεν ήταν άλλος από την απουσία, λόγω τραυματισμών, βασικών παικτριών του. Η Προκήρυξη Πρωταθλήματος άλλωστε δεν προβλέπει αναβολή του αγώνα για συγκοινωνιακούς λόγους παρά μόνο λόγω καιρικών συνθηκών, το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και απόλυτα κατανοητό.

Γεγονός είναι ότι η μεταξύ μας αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την πορεία και των δύο ομάδων. Το δικό μας ήθος σαν ομάδα το δείξαμε με την παρουσία μας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου. Συμμετείχαμε κανονικά αν και είχαμε σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, σεβόμενοι τον αντίπαλο, την Ομοσπονδία, και το άθλημα το οποίο υπηρετούμε.

Ο Άρης Πετρούπολης έχει μάθει να δίνει τους αγώνες μέσα στο παρκέ και αυτό θα κάνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Περιμένουμε να υποδεχτούμε τον Ιπποκράτη στις 22 Νοεμβρίου!». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια