Κουτσφετσούλης: «Έχουμε δημιουργήσει ανταγωνιστικό σύνολο στο γυναικείο του Αρη»

Ο έφορος του γυναικείου του Αρη, Φίλιππος Κουτσφετσούλης, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για την καλή πορεία και τη συνέχεια της ομάδας.











Για την εξαιρετική αρχή του γυναικείου: «Κάναμε μια πολύ καλή αρχή σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Κάναμε μια καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ για να μπορεί να έχει επιλογές ο προπονητής. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ που είναι ανταγωνιστικό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Υπήρχαν αλλαγές σε όλες τις ομάδες και δεν γνωρίζαμε τη πρόσωπο θα παρουσιάσουν. Υπάρχει πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Αυτά τα πρώτα παιχνίδια ήταν με τις μικρομεσσαίες ομάδες, που ήταν στα μέτρα μας. Από την επόμενη αγωνιστική που έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς στις Σέρρες, ξεκινάει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών που με τα αποτελέσματα των οποίων θα μπορούμε να ξέρουμε «που βαδίζουμε». Τα επόμενα παιχνίδια είναι αρκετά κρίσιμα. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική να διεκδικήσει και την άνοδο».

Για τις νεανίδες: «Εκεί θέλουμε σίγουρα το πρωτάθλημα και αύριο με τον ΠΑΟΚ έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια