Θρήνος στα Τρίκαλα-Πέθανε ο Φάνης Φόρος

Μετά το τέλος του αγώνα για την Α1 ΕΣΚΑΘ Ολ Καρδίτσας-Κρόνου υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή  ο προπονητής Φάνης  Φόρος.





Όπως γράφει το  www.sportrikala.gr ο άτυχος Τρικαλινός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη παροικία του Θεσσαλικού μπασκετ στο φινάλε του  αγώνα πήγε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του και μιλώντας στους παίκτες ένιωσε αρχικά λιποθυμικό επεισόδιο,  και έχασε τις αισθήσεις τους μπροστά  στους παίκτες της ομάδας.

Προς  στιγμή οι παίκτες και οι παράγοντες τον επανέφεραν με μαλάξεις αλλά ξεψύχησε κατά την μεταφορά του στο  Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου και εξετάστηκε από τον καρδιολόγο κ. Καρρά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από έμφραγμα.

Ο Φάνης Φόρος έφυγε σε ηλικία 45 ετών, ήταν γεννημένος και γαλουχημένος για το μπάσκετ έπαιξε στις μικρές ομάδες του Δαναού ενώ όταν ασχολήθηκε με την προπονητική δημιούργησε την πρότυπη Ακαδημία του Κρόνου  από την οποία ξεπήδησαν αρκετά ταλέντα του Τρικαλινού μπάσκετ.

Η τραγική ειρωνεία της ζωής του είναι ότι μέσα σε δύο χρόνια ξεκληρίστηκε όλη η οικογένεια του. Αρχικά έχασε τον αδελφό του Σούλη που ήταν επίσης παλιός μπασκετμπολίστας (έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό λόγω ατυχήματος) , ενώ πέρσι απεβίωσε και η μητέρα  του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια